Experiențe de învățare dinamice și autentice pentru a face față provocărilor actuale și celor viitoare

Soluțiile noastre de învățare simple, dar de impact, sunt construite pentru a răspunde nevoilor organizaționale și individuale actuale, dar și tendințelor în ceea ce privește viitorul muncii. De la programe de învățare dinamice la intervenții de team coaching și servicii personalizate, venim în întâmpinarea nevoilor organizațiilor și ale participanților cu cele mai potrivite soluții și îi inspirăm să fie ambasadori ai evoluției.

Le oferim liderilor sprijinul necesar pentru a-și maximiza potențialul

Oamenii merită să meargă la muncă în fiecare zi și să simtă că ceea ce fac ei contează - că sunt văzuți, auziți și apreciați. La Blanchard, credem că un loc de muncă incluziv și productiv depinde de relațiile pe care fiecare persoană le are cu managerul său. Tot ceea ce facem îi ajută pe lideri să se cunoască mai bine pe ei înșiși și să dobândească abilitățile de care au nevoie pentru a fi mai empatici, să inspire și să-și sprijine oamenii să își maximizeze potențialul.

Leader

Dezvoltă liderii pentru a transforma organizațiile

Atunci când liderii evoluează și îi sprijină și pe ceilalți în evoluția lor, organizațiile obțin susținerea de care au nevoie pentru a obține un impact pozitiv în societate. Acești lideri autentici construiesc o cultură în care angajații simt că au resursele necesare să depășească provocările, maximizând realizările individuale și performanța organizațională.

Îți punem la dispoziție programele de leadership de care aveți nevoie, în modalitățile cele mai potrivite pentru organizație și obiectivele voastre.

Consolidarea procesului de învățare

Învățarea nu are loc într-un vid. Participanții trebuie să-și facă munca de zi cu zi și prioritățile lor personale. La Blanchard, înțelegem importanța oferirii de soluții care să susțină un proces de învățare dinamic și eficient, dar și să îi sprijine pe participanți să rețină și să aplice conceptele și instrumentele în activitatea lor de zi cu zi.

Facilitare

Prin modul de facilitare ne asigurăm că activitățile sunt atractive, creând o experiență de învățare pozitivă și eficientă.

Moderarea în cadrul unei comunități

Promovăm angajamentul și colaborarea continuă între participanți, încurajând schimbul de cunoștințe și sprijinul de tip peer-to-peer.

Instrumente de evaluare

Aceste evaluări le permit participanților să își identifice punctele forte și ariile cheie de dezvoltare.

Follow-up și consolidare

Partea de follow-up după curs îi sprijină pe participanți în aplicarea consecventă a conceptelor învățate, ceea ce duce la schimbări durabile de comportament.

Măsurarea și analiza impactului

Măsurarea programelor de training oferă feedback valoros participanților și organizațiilor, demonstrând eficiența programului de învățare.


Află mai multe despre serviciile noastre


Soluții de învățare personalizate

Soluții de învățare personalizate

Este esențial ca modul în care are loc dezvoltarea abilităților de leadership să fie aliniat cu obiectivele, cultura organizațională și alte experiențe de învățare din organizație. Soluțiile noastre personalizate vă vor permite să oferiți programe de training pentru specialiștii și managerii din companie, în contextul vostru specific, asigurându-vă că participanții dobândesc cunoștințe și abilități care sunt direct relevante și aplicabile în activitatea lor.

  • Programe de învățare de tip blended
  • Experiențe de învățare personalizate și adaptate nevoilor companiei
  • Soluții personalizate de coaching
  • Programe de dezvoltare adresate executivilor
  • Integrarea conținutului în funcție de platformele preferate
  • Dezvoltarea de talente
Află mai multe despre soluțiile personalizate