cui ne adresam

Sprijină atingerea obiectivelor organizației tale prin experiențe de învățare centrate pe nevoile indivizilor, ale echipelor și ale companiei

Toată lumea merită să își maximizeze potențialul, atât în viața personală, cât și la locul de muncă. La Blanchard, colaborăm cu organizații de diferite dimensiuni, cu culturi și din industrii diferite, pentru a le ajuta să își dezvolte angajații. Prin programele noastre de dezvoltare a căror eficiență a fost dovedită în timp și prin conținutul nostru recunoscut la nivel internațional, oferim oamenilor oportunitățile de a-și antrena abilitățile de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele astăzi și pe viitor.

Soluții de dezvoltare pentru organizații de toate dimensiunile

Soluții de dezvoltare pentru organizații de toate dimensiunile

De la companiile multinaționale până la micile afaceri locale, oferim soluții de dezvoltare a capabilităților de leadership pentru a ajuta organizațiile să își atingă obiectivele și să progreseze. Pornind de la nevoile organizației tale, explorăm care sunt capabilitățile care vă ajută sa ajungeți acolo unde vă doriți și construim împreună o soluție de învățare potrivită pentru liderii voștri.

Punerea în valoare a potențialului de leadership, pentru fiecare lider în parte

Programele de dezvoltare interactive și actualizate permanent, alături de resursele variate îi sprijină pe oameni în fiecare etapă a carierei lor, de la rolul de specialist până la prima poziție de management și apoi în roluri de middle și top management.

Investește în potențialul de leadership al organizației tale

Dezvoltarea capabilităților de leadership este un proces continuu și consecvent. La Blanchard, avem programe accesibile de leadership development pentru specialiști, lideri de echipă și echipe intacte. Programele noastre se concentrează pe provocările specifice pe care le au oamenii în aceste etape ale carierei și ale vieții și le oferă resurse și abilități simple, dar puternice, pentru a avea succes. Nu aștepta ca altcineva să decidă să investească în potențialul de leadership al organizației tale - descoperă cum să începi astăzi călătoria de dezvoltare a abilităților de leadership pentru a face diferența.